Nieuw bestuur Stichting Drafsport Aduard Zuidhorn!

Persbericht Stichting Drafsport Aduard/Zuidhorn

Er is een nieuw bestuur gevormd om de draverij(en) in Aduard te organiseren.

Het bestuur van de DAZ (Stichting Drafsport Aduard/Zuidhorn) was door het wegvallen van voorzitter Bert Postema vleugellam geworden.

Gerard Steeman is benaderd om dat gat op te vullen en de nestor van Joure ging akkoord.

Verder is Kees de Bock gevraagd om het bestuur te completeren en de bestuursleden Marian Roeters en Jack Kamminga blijven aan.

En zo is er een gedegen nieuw bestuur gecreëerd dat gaat proberen om een doorstart te maken in 2022 op de grasbaan in Westerkwartier.

Want hoe jammer zou het wezen als na het verdwijnen van de draverijen uit het Stadspark ook in het nabij gelegen Aduard gestopt wordt.

De eerste bestuursvergadering is achter de rug en het gonst van de nieuwe ideeën terwijl de basis natuurlijk altijd al prima was in Aduard.

De eerstvolgende koersdag zal in juni 2022 plaats vinden en dus die dag maar vrijhouden als u de paarden wil zien, horen, ruiken en voelen.

Draven in Aduard (Westerkwartier) gaat nooit verloren! Kop d’r Veur!

 

Share

2 thoughts on “Nieuw bestuur Stichting Drafsport Aduard Zuidhorn!

  1. Een goede zaak lijkt me,

    Wellicht kunnen een aantal zaken voor niets worden overgenomen van de Drafbaan Groningen. Denk hierbij eventueel ook aan de baan zelf. De sintels zouden de baan in Eduard aanzienlijk kunnen verbeteren. Er is vast wel een ondernemer die vrachtwagens en machines voor niets of weinig wil inzetten om het één en ander te transporteren. Met een wat meer professionele baan zou het aantal koersen in Aduard ook kunnen worden vermeerderd nu Groninbgen difinitief is afgezwaaid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *