Op weg naar de derby: Tweejarigen overzicht 2020.


Hoewel het allerminst zeker is of we opnieuw “op weg gaan naar de derby”, hebben we toch een overzicht gemaakt van de prestaties van de tweejarigen in het seizoen 2020. We hebben een filmpje gemaakt van bijna alle koersen en kwalificatieproeven (of zoals we het tegenwoordig moeten noemen: selectieproeven en trainingssessies met formele tijdregistratie). Normaal gesproken gebruiken we 80% eigen beelden en foto’s, maar we kwamen erachter dat we helemaal niets hebben van de L-jaargang. We hebben alles moeten “lenen” van Koersinfo en Victoria Park Wolvega. Hiervoor onze dank en mocht dit eventueel niet toegestaan zijn, zullen we uiteraard het filmpje weer verwijderen.

Afhankelijk van de coronamaatregelen gaan we besluiten of we al dan niet een “op weg naar de derby 2021” reeks gaan maken. We willen niet meer “stiekem” door een hek moeten filmen of onze beelden en teksten laten censureren.

Hopelijk gaan de Nederlandse koersbanen weer open en hoeven we onze klassiekers niet op een verre buitenlandse baan de verrijden. Zonder volkslied, zonder krans zoals bij de derby der tweejarigen.

We blijven de L-jaargang sowieso volgen en kunnen melden dat de eerste deelnemer a.s. vrijdag al aan de start komt in Mons. Dit is Luciano Lobell uit de stal van Jeroen Engwerda.

Hieronder twee links, één naar het Youtube filmpje en één naar het pdf bestand met het jaaroverzicht. Veel kijk- en leesplezier en hopelijk tot ziens op de koersbanen.

PDF bestand jaaroverzicht: Merged-20210106-110105

Youtube filmpje

Share

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *